Un tânăr s-a înecat în lacul Făerag, din Certeju de Sus

UPDATE: După mai multe ore de căutare, trupul tânărului a fost găsit la ora 18:36, la adâncimea de 7m , la o distanță de 12m de mal, cu vizibilitate de 0,5m.

Astăzi, în jurul orei 12.30, a fost solicitat ajutorul la serviciul de Urgenta 112, în zona Tăul Făerag, deoarece o persoană de sex masculin s-ar fi înecat. Presupusa victimă are în jur de 25 ani. La fața locului s-au deplasat echipaje cu personal specializat din cadrul ISU HUNEDOARA în colaborare cu ISU ALBA și au început căutările.

„Din spusele apropiatilor, victima împreuna cu două fete și-ar fi dat drumul pe lac, plutind pe o saltea. Victima de sex masculin a alunecat și neștiind să înoate s-a înecat. La acest moment căutările sunt în toi”, a comunicat reprezentantul ISU Hunedoara

Cum s-a petrecut tragedia?

Notă: Lacul Făerag, cunoscut şi sub denumirea de tăul Făerag, este unul dintre puţinele locuri sălbatice care au mai rămas în judeţ. Situat în comuna Certeju de Sus, la aproximativ 25 de kilometri de Deva, Făerag este cel mai vechi lac de acumulare din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *