Unchiul jefuit în toiul nopții de nepotul beat și înfometat. Dar cum a pătruns în curtea omului și pe ce a pus mâna

După ce a băut, împreună cu prieten, un petroșănean s-a gândit că ar fi bine să se distreze un pic și ar putea să se aprovizioneze și cu ceva mâncare. Iată ce au descoperit oamenii legii după ce tânărul a fost prins în trafic fără permis de conducere și în stare de ebrietate.

„În data de 22.11.2020, în jurul orei  03:15, un echipaj mixt poliţist-jandarm a oprit pe strada Cuza Vodă,  din Petroșani, autoturismul condus e un tânăr de 20 de ani, din Petroșani. Fiind întrebat cu privire la  proveniența autoturismului, tânărul le-a relatat faptul oamenilor legii că maşina este proprietatea unchiului său, și că în cursul nopții, împreună cu un alt tânăr (care nu se afla la fața locului), după ce au consumat băuturi alcoolice, au pătruns în locuința unchiului său, prin escaladarea porții de acces, apoi prin forțarea sistemului de închidere al ferestrei  de la bucătăria imobilului au pătruns în interior şi au sustras mai multe bunuri (produse alimentare din frigider), iar din curte au sustras autoturismul cu care tânărul a fost depistat în trafic.

În  urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul  nu deţine permis  de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,50 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducere unui autoturism sud influenţa băuturilor alcoolice și furt din locuință”, relatează reprezentanții IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *