Universitatea din Petroșani se pregătește pentru încă un semestru online

Universitatea din Petroșani este pregătită pentru încă un eventual semestru online. Dacă situația pandemiei nu se va îmbunătăți, iar din luna octombrie vor exista alte măsuri de distanțare socială, instituția de învâțământ superior din Petroșani este pregătită și pentru un astfel de scenariu. De curând a fost achiziționată încă o platformă online pe care vor fi încărcate toate cursurile pentru studenții de la licență, masterat și doctorat.

”Am făcut față cu bine provocării din semestrul doi și am reușit să asigurăm predarea cursurilor online pentru toți anii de studiu, licență, masterat și doctorat. Am mai reușit ca examinarea să o facem toată online cu studenții din toți anii de studiu. Recent am achiziționat o nouă platformă pe care putem încărca toate cursurile noastre și deja putem interacționa cu studenții. Este o platformă care a fost instalată deja, dar mai are câteva elemente de corelat. Aceasta va ajuta nu doar la predarea online ci și la examinarea online. Suntem pregătiți pentru o eventuală a doua etapă de predare și examinare online”, a declarat Prof Univ Dr Ing Radu Sorin Mihai rectorul Universității din Petroșani.

Universitatea din Petroșani a luat încă de la începutul pandemiei o serie de măsuri care să-i protejeze atât pe angajați cât și pe studenți.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *