Universitatea din Petroșani și-a ocupat locurile bugetate

Universitatea din Petroșani și-a ocupat locurile bugetate. Cea mai mare medie de admitere a fost 10, iar cea mai mică a fost 5.36.

Potrivit informațiilor prezentate pe site-ul oficial al admiterii la Universitatea din Petroșani, la specializările de licență de la Facultatea de Mine, mediile de admitere pentru locurile bugetate (fără taxă) s-au situat între 9,37 și 5,36 în timp ce la specializările de master mediile de admitere bugetate s-au situat între 10,00 și 7,74. La specializările de licență de la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică mediile de admitere pentru locurile bugetate s-au situat între 9,74 și 5,53 în timp ce la specializările de master mediile de admitere bugetate s-au situat între 10,00 și 8,27. La specializările de licență de la Facultatea de Științe mediile de admitere pentru locurile bugetate s-au situat între 9,33 și 5,83 în timp ce la specializările de master mediile de admitere bugetate s-au situat între 10,00 și 8,53.

Candidații declarați admiși trebuie să-și confirme locul până la data de 26 iulie 2019, prin achitarea taxei de înmatriculare, iar dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății. De asemenea, candidații care-și rezervă locul trebuie să depună în original diplomele de studii pentru confirmarea locurilor „român buget” (fără taxă).

Pentru locurile rămase disponibile (cu sau fără taxe) după organizarea acestei sesiuni de admitere, Universitatea din Petroșani va organiza o nouă sesiune de admitere în luna septembrie.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.