Shopping City Deva și SPOT te pregătesc de festival cu super premii și bilete la Untold

Vara este în toi, la fel și distracția și festivalurile. Și, pentru că în curând începe Festivalul Untold, Shopping City Deva pune la bătaie invitații pentru utilizatorii aplicației SPOT, dar și alte super premii.

Veste bună pentru iubitorii Untold! În perioada 18 iulie – 24 iulie, Shopping City Deva oferă 5 invitații duble utilizatorilor aplicației SPOT la unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri ale verii. Participanții trebuie doar să invite cât mai mulți prieteni să-și descarce și să-și creeze cont în aplicația SPOT. Primii 5 utilizatori care și-au invitat cei mai mulți amici în perioada menționată primesc o invitație dublă la festivalul UNTOLD din 4-7 august, de la Cluj Napoca! Detalii și regulament aici.

Mai mult, toți vizitatorii Shopping City Deva au șansa de a câștiga alte premii de festival. Vremea însorită ne îndeamnă la distracție, iar Shopping City Deva oferă premiile perfecte pentru tot ce are vara mai frumos de oferit  –   festivaluri, mare, vacanță!

Utilizatorii aplicației SPOT care vizitează centrul comercial în perioada 15 iulie – 31 august și fac cumpărături de minimum 300 de lei pe un bon fiscal, pot câștiga pe loc premii de festival sau, prin tragere la sorți, o boxă portabilă JBL. Tot ce trebuie să facă este să acceseze secțiunea „Răzuiește și Câștigă“ din aplicația SPOT, să scaneze bonul și să răzuiască talonul pentru a descoperi  premiul câștigat.   Mai multe detalii aici.

 

Despre Shopping City Deva

Shopping City Deva, centrul comercial regional dominant al județului Hunedoara, situat în Calea Zarandului, numărul 87, a fost inaugurat pe data de 24 septembrie 2015, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI Rockcastle în anul 2013 a fost extins și are în prezent 54.000 m², dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune: Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, Kendra, Noriel, Pepco, Salamander, Takko, Decathlon, Tom Tailor, KVL by Kenvelo/ Lee Cooper/ Timeout, Hervis, Sabrini. Mix-ul de retail este completat extrem de bine de cel de divertisment: cinematograf multiplex Cinema City cu 6 săli dotate cu ultima tehnologie 3D, restaurant KFC și multe altele pentru toate gusturile.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Deva pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 1700 de locuri de parcare gratuite.

În 2021 Shopping City Deva a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.