UPET așteaptă studenți la extensia universitară Deva

Universitatea din Petroșani prin extensia universitară Deva așteaptă viitori studenți la specializarea Ingineria și Managementul Afacerilor. Locurile bugetate rămase sunt puține iar înscrierile se pot face online până la data de 21 septembrie.

”Universitatea din Petroșani își așteaptă viitorii studenți la specializarea Ingineria și Managementul Afacerilor, în cadrul extensiei universitare Deva, oferind în sesiunea de toamnă 2022, 8 locuri fără taxă. Înscrierile sunt deschise online până pe 21 septembrie 2022 la adresa https://admitere.upet.ro/. Înscrieri la liceul Grigore Moisil (din 5 septembrie 2022) între orele 17-19 de luni până vineri și sâmbăta între orele 9-12. Telefon contact: 0731306842. Program modular și flexibil de derulare al cursurilor la Liceul Grigore Moisil din Deva, după orele de serviciu (16-20)! Burse de studiu în valoare de 600 lei/lună și oportunități de practică”, anunță organizatorii.

Toți cei care doresc să devină studenți ai Universității din Petroșani se pot înscrie online sau pot veni la instituția de învățământ superior de la Petroșani pentru a-și depune dosarul. Mai mult decât atât taxele de școlarizare sunt printre cele mai mici din țară iar pentru studenții care aleg campusul de la Petroșani condițiile în cămine sunt la standard înalte, doi în cameră cu toate facilitățiile necesare. Cantina studențească îi așteaptă pe studenți cu preparate la prețuri foarte accesibile.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.