Urmărire ca-n filme pe străzile Devei – video EXCLUSIV

Urmărire ca-n filme pe străzile Devei și o desfășurare de forțe a polițiștilor hunedoreni! Asta s-a întâmplat în cursul nopții trecute pe bulevardul 22 Decembrie din Deva.

”În jurul orei 3:40, un Opel Astra, negru, cu numere de înmatriculare de Anglia, a lovit două mașini parcate pe bulevard, în timp ce încerca să scape de o mașină de poliție care-i urmărea, cu girofarurile și sirena în funcțiune. În urma impactului, Opelul a oprit. A oprit și mașina poliției, iar unul dintre polițiști s-a dat jos din mașină, cu pistolul în mână și i-a somat pe cei din mașină ”Stai, că trag!”, de trei ori. Cei din Opel au dat în marșarier și au lovit alte două mașini. Atunci Opelul s-a oprit și doi dintre bărbați au fost dați jos din mașină, au fost puși pe burtă și încătușați.  Alți doi bărbați, care se aflau în mașină, au fugit”, relatează martorii oculari.

Aceștia mai povestesc că la fața locului s-a deplasat o mașină a unei firme de pază și protecție, iar mai apoi au mai venit încă cinci mașini de poliție.

”Au fost două dube și trei mașini de poliție. Erau cel puțin opt polițiști. Un alt echipaj a pornit în căutarea celor doi care au reușit să fugă”, mai spun martorii evenimentului.

UPDATE 11:50 – CE DECLARĂ POLIȚIA

Polițiștii îl caută pe șoferul fugar

”Vorbim despre un conducător auto care nu a oprit la semnalul regulamentar al agenților de Poliție Rutieră. Aceștia au fost nevoiți să folosească semnalele acustice și luminoase pentru a porni în urmărirea autovehiculului suspect. Autovehiculul a fost blocat pe Bulevardul 22 Decembrie, dar, din păcate, a avariat și cinci alte autoturisme care erau parcate în zona respectivă. Conducătorul auto a reușit să fugă, să părăsească locul evenimentului rutier. Din fericire, vorbim despre un eveniment fără victime, soldat doar cu pagube materiale, însă polițiștii au reușit să îi identifice și să îi imobilizeze pe alți doi tineri aflați în autovehiculul respectiv. Vorbim despre doi martori, deocamdată nu au altă calitate, care au fost încătușați cu sprijinul polițiștilor Biroului de Ordine Publică, întrucât și aceștia încercau să părăsească locul evenimentului rutier. În momentul de față se efectuează cercetări și investigații cu privire la stabilirea identității conducătorului auto, cu privire la care avem anumite indicii și, bineînțeles, acesta va fi tras la răspundere contravențională în momentul în care va fi identificat”, a declarat, pentru Replica-INFO HD, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliția nu știe care a fost motivul pentru care șoferul a fugit

”Acesta este și motivul pe care noi încercăm să-l determinăm, este unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus în cadrul acestei verificări, acestei anchete. Din primele cercetări, acesta poseda permis de conducere, iar autovehiculul era înmatriculat. Nu excludem ca acesta să fie suspect de comiterea unor alte fapte de natură penală sau contravențională, cu privire la care se vor stabili aspectele cu ocazia acestor verificări”, mai spune Bogdan Nițu (vezi al doilea video).

 

Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat:

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *