URMĂRIRE NAȚIONALĂ: Dispărută din Deva!

În data de 01.08.2017, în jurul orei 11:15, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o deveancă în vârstă de 42 ani despre faptul că, în perioada 31.07.2017 (ora 21:30) – 01.08.2017 (ora 09:00), fiica sa, FABIAN GABRIELA-ADRIANA (foto), în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Mama minorei le-a declarat poliţiştilor că fiica sa a mai fost plecată voluntar de acasă în urmă cu o lună, fiind identificată în zona gării C.F.R. Timişoara (motiv pentru care familia nu a mai sesizat Poliţia).

Semnalmente: înălțime: 1,65 m, greutate: 45 kg., păr: șaten deschis lung, ochi: căprui, corpolență: slabă, ten deschis. La momentul plecării de la domiciliu, minora purta pantofi sport de culoare neagră şi pantaloni scurți din blue-jeans (culoare albastru închis). De asemenea, minora are asupra sa un rucsac portocaliu, în care a luat mai multe obiecte vestimentare personale.

În urma sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi pe raza municipiului Deva, în vederea depistării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.