USR Hunedoara se delimitează de Viorica Dăncilă

USR Hunedoara se delimintează de Viorica Dăncilă. Au mai rămas câteva zile până la al doilea tur al alegerilor prezidențiale, iar cei de la USR spun cum vor proceda și ce candidat vor susține.

USR Hunedoara nu votează PSD în turul II al alegerilor prezidențiale!
De trei ani, de când s-a înființat, USR a luptat în Parlament împotriva tuturor inițiativelor nocive ale PSD, precum modificarea legilor justiției și a celor penale în favoarea infractorilor sau creșterea privilegiilor demnitarilor (iar acestea nu sunt singurele exemple). Am strâns peste un milion de semnături de la români din toată țara și din diaspora pentru inițiativa de modificare a Constituției Fără Penali în funcții publice. USR a adus transparența în relația Parlament – cetățean, prin informări permanente despre activitatea legislativului și a atras mereu atenția asupra abuzurilor puse la cale de PSD. Prin urmare, USR nu poate vota un partid nociv – sau orice reprezentant al acestuia, pentru președinția României. USR Hunedoara va participa la vot și vă îndemnăm, dragi prieteni, să faceți la fel, deoarece prin vot putem arăta că ne pasă cu adevărat de viitorul României. Rămânem consecvenți poziției că PSD, din 1990 încoace, sub multiplele sale forme politice, nu a făcut altceva decât să frâneze modernizarea României și vom vota astfel încât să dăm o șansă unei noi traiectorii pentru țara noastră. Vă mulțumim încă o dată tuturor pentru încrederea acordată, vom învăța să fim mai buni, cu ajutorul vostru și ne vedem la vot pentru o Românie europeană!”, arată cei de la USR Hunedoara.

Turul doi al alegerilor prezidențiale va avea loc duminică, iar în cursă au rămas Klaus Iohannis (PNL) – președintele în exercițiu al României și Viorica Dăncilă (PSD).

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *