Vaccinare în zona rurală – comuna Peștișu Mic

În urma inițiativei prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, prin care s-a reluat vaccinarea locuitorilor din zonele rurale hunedorene, echipele mobile de vaccinare și-au continuat activitatea și astăzi.

În comuna Peștișu Mic, echipa medicală de vaccinare de la Centrul „Drive Through” din Deva, condusă de dr. Ștefan Repede, a administrat pentru peste 100 de locuitori ai comunei, vaccinul anti „COVID 19”, atât primele două doze cât și cea de-a treia (booster) a vaccinului produs de Pfizer BionTech. Totodată a fost folosit și vaccinul Johnson&Johnson pentru cei care au dorit să se vaccineze cu o singură doză.

Împreună cu primarul comunei Peștișu Mic, Daniel Dobruțchi, s-au aflat la Centrul de vaccinare subprefectul Lorincz Szell și directorul Cancelariei, Alexandru Dîlv, pentru a sprijini din punct de vedere organizatoric, activitatea echipei medicale.

Conform programului stabilit de către prefectul Călin Petru Marian împreună cu directorul D.S.P. Hunedoara, Sebastian Mezei, în 24 octombrie 2021, o altă echipă medicală va fi prezentă în comuna Vața de Jos pentru vaccinarea locuitorilor din această zonă.

 

Biroul de presă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *