Vaccinarea populației din localitățile Peștișu Mic și Geoagiu continuă la centrele mobile

La centrele mobile din localitățile hunedorene Peștișu Mic și Geoagiu au fost vaccinați astăzi, cu cea de-a doua doză de vaccin anti COVID-19, aproape 600 locuitori din cele două zone.

Vaccinările din cele două localități fac parte din acțiunea „CARAVANE MOBILE DE VACCINARE ÎN JUDEȚUL HUNDEOARA” lansată de prefectul județului, Călin Petru Marian, împreună cu autorități locale și sprijinit de Direcția de Sănătate Publică și de instituții ale Ministerului de Interne.

Serviciul de Telecomunicații Speciale Hunedoara a asigurat, ca de fiecare dată, conectarea și transmiterea datelor la platforma națională de vaccinare a populației.

Echipele medicale din cele două centre de vaccinare au fost coordonate de dr. Ștefan Repede, la Peștișu Mic și dr. Luca Constantin, la Geoagiu.

Județul Hunedoara, în urma implicării Instituției Prefectului și a echipelor de vaccinare din cadrul DSP, coordonate de directorul Sebastian Mezei, se află pe unul din primele locuri în țară, privind numărul de persoane din zonele non urbane, vaccinate de echipele mobile împotriva „COVID-19”.

Prefectura Hunedoara/Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *