Valuri de contestații la ApaServ Valea Jiului

Un proiect de 30 de milioane de lei, care prevede modernizarea rețelei de apă și canal din orașul Uricani, stagnează, de un an de zile, din cauza contestațiilor. Contestatarii au solicitat Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor obligarea societății de apă din Valea Jiului să reia procedura. CNSC a analizat documentele depuse de societăți și a obligat ApaServ Valea Jiului să reia procedura prin reevaluarea ofertei contestatoarei. VIRES CONSTRUCT SRL, în calitate de lider al asocierii VIRES CONSTRUCT SRL – HERMANOS RUBIO GRUPO CONSTRUCTOR HERCE SLU, cu sediul în Cluj-Napoca, a solicitat obligarea autorității contractante la anularea actelor contestate și reluarea procedurii, prin reevaluarea ofertei contestatoarei.

“Admite contestația formulată de VIRES CONSTRUCT SRL, în calitate de lider al asocierii VIRES CONSTRUCT SRL – HERMANOS RUBIO GRUPO CONSTRUCTOR HERCE SLU, în contradictoriu cu APA SERV VALEA JIULUI SA și anulează adresa nr. 25532/03.07.2018, pentru ambele loturi ale procedurii și actele subsecvente și obligă entitatea contractantă, în termen de 15 zile de la primirea prezentei decizii, cu respectarea dispozițiilor legale și a celor evocate în considerente, la continuarea evaluării ofertelor contestatoarei pentru cele două loturi ale procedurii în analiză. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate”, arată decizia CNSC.

Încă din luna august a anului trecut a fost scos la licitație contractul de aproape 30 de milioane de lei. Contractul este împărțit în douã loturi. Banii pentru  efectuarea lucrărilor provin din fondurile UE, respectiv Fondul de Coeziune 85%, Buget de Stat 13%, Bugete Locale 2%;

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *