Verificări la lucrările de șantier din cadrul Spitalului Județean Hunedoara

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a verificat astăzi stadiul lucrărilor de reparații capitale și modernizare de la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Au fost prezenți pe șantier și directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron și reprezentanți ai constructorului.

Lucrările se desfășoară pe mai multe etaje și odată cu finalizarea scării de evacuare în caz de incendiu va putea fi posibilă efectuarea recepției, inclusiv a secției de pediatrie care este aproape finalizată.

Lucrările de modernizare sunt foarte complexe, secțiile aflate în lucru fiind interdependente, urmând să fie recepționate imediat ce sunt întrunite toate condițiile, conform prevederilor legale.

Constructorii l-au asigurat pe prefectul județului că se vor încadra în termenele prevăzute în contract, astfel încât până la finalul anului să fie posibilă recepționarea și darea în folosință a unor secții, pacienții beneficiind astfel de cele mai bune condiții de spitalizare.

În acest an Guvernul României prin Ministerul Sănătății, a alocat de la bugetul de stat suma de 20 milioane de lei (cea mai mare sumă din ultimii 6 ani) în vederea continuării lucrărilor de reparații capitale și modernizare la Spitalul Județean de Urgență Deva.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.