Verificări noi la șantierul Spitalului Județean de Urgență Deva

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a verificat astăzi, conform unui program lunar de deplasare pe șantier, stadiul lucrărilor de reparații capitale și modernizare de la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Au fost prezenți pe șantier și directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei, directorul S.J.U. Deva, dr. Emil Stoica și reprezentanți ai constructorului.

A fost urmărit în special stadiul lucrărilor la scara exterioară de evacuare în caz de incendiu, investiție obligatorie pentru ca celelalte noi secții să primească aviz de funcționare.

Aici lucrările sunt în graficul stabilit, de altfel aceeași situație este întâlnită și la celelalte noi secții aflate în faze finale sau avansate ale construcției: Obstetrică – Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Chirurgie și Ortopedie.

Constructorii l-au asigurat pe prefectul județului că se vor încadra în termenele prevăzute în contract, astfel încât până la finalul anului să fie posibilă recepționarea și darea în folosință a unor secții, pacienții beneficiind astfel de cele mai bune condiții de spitalizare.

În acest an Guvernul României, prin Ministerul Sănătății, a alocat de la bugetul de stat suma de 20 milioane de lei (cea mai mare sumă din ultimii 6 ani) în vederea continuării lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Deva.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *