Vetuța Stănescu a fost numită secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Vetuța Stănescu a fost numită secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Vetuța Stănescu s-a născut în data de 29 septembrie 1969, în comuna Sălașu de Sus.

A absolvit Facultatea de Mecanică, din cadrul Universității Tehnice din Timișoara. în 1994. A urmat apoi un master la aceeași instituție de învățământ superior în Inginerie și Tehnologie laser, absolvit în 1995.

A absolvit Facultatea de Științe la Universitatea din Petroșani, specializarea Finanțe și Bănci, în 2007, îar în 2008 un alt master, în Administrație publică.

A ocupat mai multe funcții în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate – șef serviciu, director executiv relații cu furnizorii, planificare și prognoză. A fost director financiar contabil al Spitalului Județean de Urgență.

În anul 2015 Vetuța Stănescu a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, funcție ocupată până în anul 2016. Apoi a devenit consilier județean. În data de 12 decembrie 2019, Vetuța Stănescu a renunțat la calitatea de consilier județean.

Vetuța Stănescu a ocupat, începând cu data de 20 decembrie 2019, postul de președinte-director al CAS Hunedoara prin ordinul președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *