Viața unei femei grav accidentate, salvată de un pompier, martor la eveniment

“Atunci când un om potrivit se află la locul potrivit, există întotdeauna o şansă. Se adevereşte acest fapt prin acţiunea ireproşabilă a colegului nostru, plt.maj. NASTA NICOLAE, de la Detaşamentul de Pompieri Orăştie. Acesta, fiind martor al unui accident rutier soldat cu o victimă, a oprit autoturismul şi, după ce a sunat la 112, a acordat primul ajutor unei femei care a fost grav accidentată, aflată în stare de inconştienţă pe şoseaua de centură a Devei. Acesta a făcut tot ceea ce a fost necesar în astfel de situaţii, predând victima conştientă către echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului, dând astfel, cum spuneam la început, o nouă şansă unei vieţi să îşi continue cursul firesc…
Pe Nicuşor Nasta îl puteţi vedea adesea ”zburând” în trafic, de la o misiune la alta, de la un caz la altul, la volanul autospecialei SMURD, el fiind conducător autospeciale , precum şi absolvent al modulului SMURD de prim ajutor calificat şi descarcerare, iar noi nu putem decât să fim mândri cu astfel de colegi. Felicitări, Nicuşor ! 

Aegroto dum anima est, spes est ! (Cât timp există suflare, mai este speranță )”

ISU Hunedoara

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *