Victorie clară pentru Autobergamo la futsal

Liga I de futsal și-a derulat meciurile din etapa a III-a, una dintre partidele rundei fiind și întâlnirea dintre ocupantele primelor două locuri din sezonul trecut. Deținătoarea titlului, Autobergamo Deva, a jucat pe terenul vicecampioanei United Galați, într-o reeditare a finalei Ligii I de futsal.

Jucând entuziasmant, devenii au reușit să se impună de o manieră categorică, cu scorul de 6-2, după ce la pauză rezultatul fusese egal, 1-1. Autobergamo a deschis scorul în minutul 15, prin Florin Ignat și părea să intre la pauză cu avantaj pe tabela de marcaj, dar, la una dintre ultimele faze ale primei reprize, gălățenii au restabilit egalitatea, grație golului marcat de Borges Kailon.

În partea secundă tot Deva a marcat prima, prin Alpar Csoma, în minutul 22, dar gazdele au mai revenit o dată pe tabelă, egalând la doi prin același Borges Kailon, în minutul 25. Egalitatea s-a menținut până la intrarea în ultimele zece minute de joc, când devenii s-au dezlănțuit și au marcat de patru ori la rând, fără să primească vreun gol.

Cristian Obadă a marcat pentru 3-2, în minutul 31, Alpar Csoma a înscris, din nou, pentru Autobergamo, în minutul 35, dublând avantajul, la faza următoare Paulo Ferreira a adus desprinderea Devei la trei goluri, pentru ca scorul final, de 6-2 în favoarea trupei antrenate de Marcos Angulo și prezidate de Dorin Popa să fie stabilit, în minutul 39, de Florin Matei.

În urma acestei victorii, devenii rămân lideri în campionat, fiind singura echipă cu punctaj maxim realizat după trei etape, asta și datorită egalului, 4-4, înregistrat în jocul FK Odorheiu Secuiesc – Informatica Timișoara. Întrecerea internă se va întrerupe pentru a permite echipei naționale, unde sunt convocați opt jucători de la campioana Autobergamo, să dispute returul barajului de calificare pentru EURO 2018, cu Georgia, la Tbilisi, marțea viitoare, după ce, în prima manșă, la Deva, în urmă cu o săptămână, cele două reprezentative au terminat la egalitate, scor 2-2.

În etapa a IV-a, care se va disputa după meciul din Georgia, Autobergamo Deva va juca, pe teren propriu, în compania celor de la Dunărea Călărași, data și ora de desfășurare a partidei urmând a fi stabilite, zilele următoare, de către Federație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *