Violență și jaf, în Hunedoara

Un adolescent, a fost victima unui act de violență și tâlhărie, joi seara, în Hunedoara. Un necunoscut l-a lovit cu pumnul în față și i-a furat telefonul mobil.

„În seara zilei de 04.11.2020, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un minor în vârstă de 15 ani,  care a sesizat faptul  că în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe o alee pietonală din Hunedoara, a fost lovit cu pumnul în zona feței de un bărbat, care i-a sustras (din buzunarul hainei) telefonul mobil.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  Hunedoara au  identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani,  din municipiul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei reclamate.

Față de bărbat, poliţiştii au luat măsura  reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, conform reprezentanților IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *