Vulcan: Doi bărbați sancționați pentru că nu au respectat izolarea

În data de 02.06.2020, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au  verificat o persoană aflată în izolare (un bărbat de 42 de ani, din Vulcan), care, în momentul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu nu se afla la adresa de izolare, fiind identificat în fața blocului (acesta a declarat verbal că a părăsit adresa de izolare „pentru a lua aer”).

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au  verificat o altă persoană aflată în izolare (un tânăr de 19  ani, din Vulcan, aflat în evidența D.S.P. Hunedoara), care, de asemenea, nu a fost identificat la adresa declarată pentru izolare.

În urma verificărilor efectuate în teren, tânărul a fost identificat pe strada Parângului, din Vulcan, acesta declarând verbal faptul că a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la un magazin, pentru cumpărături.

După informarea D.S.P. Hunedoara, ambele persoane au fost depuse    într-un centru de carantină instituţionalizată şi urmează a fi sancționate contravențional.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *