Stupefiant! 21 de locuri de joacă în Vulcan

Membrii comunității din municipiul Vulcan au aflat, cu stupefecție, că există 21 de locuri de joacă pe raza localității. Cel puțin asta susțin autoritățile locale. Numai că nu toate locurile de joacă pot fi folosite de cei mici. Sunt echipamente de joacă ce reprezintă un adevărat pericol.

“În inventarul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Primăriei municipiului Vulcan, sunt înregistrate 21 terenuri de joacă pentru copii, realizate în ultimii ani cu fonduri exclusiv de la bugetul local”, arată autoritățile locale de la Vulcan.

Anunțul autorităților locale nu a rămas fără ecou. Consilieri locali, dar și cetățeni au reacționat la auzul veștii cum că ar fi 21 de locuri de joacă pe raza localității.

“Chiar dacă nu este încă 1 aprilie, eu sper că această postare e în spirit de glumă! 21 de terenuri de joacă pentru copii? Noi nu avem un singur parc sau teren după cum vreți să îi spuneți. De câțiva ani mă zbat pentru un singur parc și până și cel de la grădiniță a fost reabilitat de către mine și un grup de voluntari din oraș! Sper să lăsați glumele și să treceți la fapte”, a fost reacția lui Florin Govor, consilier local independent la Vulcan.

Edilii din Vulcan promit realizarea altor patru locuri de joacă în localitate.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *