În plin divorț, o tânără e amenințată cu acte de violență de soț

Ea, o tânără de 19 ani, el cu 13 ani mai în vârstă decât ea. Probabil s-au iubit, pentru că s-au și căsătorit. După ceva timp, au apărut și certurile din ce în ce mai dese. Acum, cei doi sunt în plin proces de divorț. Tânăra de 19 a sesizat oamenii legii că fostul soț o amenință cu acte de violență. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu de 5 zile împotriva  bărbatului de 32 de ani și au întocmit un dosar pentru amenințare.

”În data de 25.11.2019, în jurul orei 16:00, Poliţia Municipiului Vulcan a  fost sesizată de o tânără în vârstă de 19 ani, din localitate, care a afirmat că a fost amenințată cu acte de violență de către soțul său, un bărbat în vârstă de 32 de ani,  cu care se află în proces de divorț.

În acest caz, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului (pe o perioadă de cinci zile), în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.” – se arată în comunicatul de presă de la IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.