Zeci de persoane din Vulcan așteaptă să primească o locuință de la primărie

Zeci de persoane din municipiul Vulcan așteaptă să primească o locuință de la Primărie, încă din luna decembrie a anului trecut. Darea în folosință a unui bloc social este întârziată din cauza unei centrale termice. Abia săptămâna viitoare vor începe probele la centrala termică despre care primarul Gheorghe Ile susține că este unicat în România.

“Primul bloc este finalizat din primăvară, nu am avut încă pusă centrala termică în funcțiune. Săptămâna viitoare avem probele. Vom veni italienii pentru că centrala este unicat în România. Vom face probele și la instalația de termoficare și probabil în 25 iulie, în memoria celor care au căzut în Pasul Vâlcan să le dăm tinerilor în folosință locuințele”,  a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Căminul C1 de locuințe sociale din municipiul Vulcan va fi dat la cheie mai multor familii din  localitate, care au solicitat o casă, în scurt timp.
Lucrările la acest bloc au pornit în luna decembrie a anului 2015 și întreaga clădire a fost reabilitată. În 11 decembrie 2017, era termenul de predare a lucrării, însă, acesta a fost devansat, deoarece au mai fost lucrări de efectuat și nici stația de gaz nu era finalizată.

 

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.