Winter Tour revine în Parâng

Winter Tour revine în stațiunea montană Parâng. În munte, se anunță un sfârșit de săptămână cu concursuri cu multe premii, distracție și zăpadă. Parângul va răsuna de voie bună cu winter tour atât sâmbătă cât și duminică.

Programul de weekend este următorul: sâmbătă, între 10:00 și 15:00 vor avea loc provocări cu premii și distracție, iar de la ora 15: DJ Radul Rusu (CDj Record Label) îi așteaptă pe turiștii din munte la Apres-Sky la o petrecere.
Ziua de duminică, începând cu ora 10:00 și până la ora 15:00 este rezervată petrecerilor pe pârtie, la aer curat.

Domeniile schiabile pe care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos ori pârtiile îngrijite și instalațiile de cablu moderne, iar Domeniul Schiabil Parâng se află printre ele.

Rideri înfocați sau începătorii veniți cu sănii pot participa la o mulțime de jocuri și competiții sportive distractive. Miza va fi buna dispoziție!

Stratul de zăpadă în stațiune este generos, se anunță noi ninsori iar Primăria Petroșani s-a mobilizat pentru a le oferi oaspeților cele mai bune pârtii, la fel cum a făcut de la debutul sezonului. Și instalațiile de transport pe cablu vor funcționa la întreaga capacitate, totul pentru ca turiștii să petreacă un weekend perfect în Stațiunea Parâng. Evenimentul se bucură și de suportul Formațiunii Salvamont Petroșani – Parâng.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *