Wizz Air îşi suspendă zborurile pe rutele spre Israel și Italia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anunţat marţi că îşi suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv şi Eilat începând cu 12 martie ca urmare a deciziei autorităţilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toţi pasagerii care sosesc în ţară, în cadrul acţiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus.

Zborurile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara vor fi suspendate până pe 23 martie, inclusiv.

Guvernul israelian a anunţat luni seara decizia de a înăspri condiţiile de acces în Israel, timp de 14 zile, începând de joi, 12 martie, ora 20:00, cu scopul de a-şi proteja populaţia de răspândirea coronavirusului, iar punctele de trecere vamală spre Iordania vor fi închise. Măsura se aplică persoanelor de orice naţionalitate/cetăţenie.

Referitor la zborurile Wizz Air către Italia, suspendate iniţial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie.

”Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienţii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului iniţial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opţiunile de mai sus accesând linkul din e-mail şi alegând cu uşurinţă cea mai bună opţiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală”, a informat Wizz Air.

Reprezentanţii companiei spun că Wizz Air poate informa doar pasagerii care şi-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicaţia mobilă a companiei aeriene.

”Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au achiziţionat biletele”, mai afirmă ei.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări. În 2019, 40 de milioane de pasageri au zburat cu compania aviatică. WIZZ operează o flotă de 121 de aeronave Airbus.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.