Zeci de copii, în excursie la munte

Zeci de copii care urmează programul din cadrul centrului de zi Maria Stein din Petroșani se află, zilele acestea, într-o excursie. La poalele munților Parâng, la Cabana Groapa Seacă, copiii din Petroșani și-au făcut noi prieteni. Alături de ei s-au aflat și alți copii care beneficiază de serviciile Organizației Caritas, dar și copii de la Fundația Sfântul Francisc.

“Acest proiect a fost cu atât mai interesant cu cât au participat beneficiari ai Organizaţiei Caritas dar şi beneficiari ai Fundaţiei Sf Francisc din Petrosani. Veselia, jocurile, distracţia, au făcut parte din program, natura generoasă ne-a oferit cadrul perfect, iar prieteniile legate intre copii au demonstrat importanţa colaborării intre diferite programe sociale ale aceleiaşi comunităţi”,  spune Alexandru Kelemen, coordonatorul Organizației Caritas.

Este cea de-a doua excursie de acest gen. Copiii de la Centrul de zi Maria Stein au fost și la Pensiunea Retezat, de la poalele munților Retezat, acolo unde s-au distrat în parcul de aventură, dar au și călărit.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *