Zeci de locuri de muncă vacante în sistemul public

Hunedoara, în topul județelor cu posturi vacante în sistemul de stat. Potrivit portalului oficial privind posturile vacante în administrația publică din România, județul Hunedoara se poziționează între primele 20 de județe privind numărul posturilor vacante în administrația publică.

Pe primul loc, este municipiul București, acolo unde sunt vacante 131 de posturi în sistemul de stat. Urmează județul Cluj unde sunt vacante 48 de posturi. În județul  Constanța sunt vacante 38 de posturi, în  Prahova 37, Timiș 35, Dolj 34 de posturi vacante. 32 de posturi vacante în sistemul de stat sunt în județul Suceava, iar în județul Sibiu sunt 30 de posturi vacante în administrația publică.

În județele Olt și Brașov sunt vacante câte 25 de posturi în sistemul de stat, iar în județele Hunedoara și Iași sunt vacante câte 23 de posturi. În județul Neamț sunt disponibile 22 de posturi, iar în Ilfov doar 20.

În celelalte județe ale țării sunt disponibile doar câteva posturi în sistemul de stat. La nivelul întregii țări sunt vacante 854 de posturi în sistemul de stat.

AICI puteți consulta lista locurilor de muncă din administrație (autorități și instituții publice) din județul Hunedoara

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *