Zeci de migranţi au fost găsiţi cazați la o pensiune

Poliţiştii de frontieră şi jandarmii de la Gruparea Mobilă au adunat 30 de migranţi din India, Egipt şi Pakistan care erau cazaţi la o pensiune din municipiu Timişoara, majoritatea fiind solicitanţi de azil în România. Aceştia vor fi trimişi în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

 

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara în cooperare cu lucrători din cadrul Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii imigraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în urma acţiunii, aceştia au identificat la o pensiune de pe raza municipiului Timişoara, 30 de cetăţeni străini. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Egipt şi Pakistan cu vârste cuprinse între 13 şi 39 de ani, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza judeţului Timiş”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

 

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumaţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

 

Astfel de acţiuni vor continua, în perioada următoare, la Timişoara.

 

news.roviewscnt

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *