Tentativă de suicid, la Petrila. O femeie a încercat să-și pună capăt zilelor de pe un pod. Cine sunt salvatorii

Petrila. O femeie care îşi manifesta intenţia de a se sinucide, a fost convinsă de poliţişti să renunţe la gestul necugetat

 

În data de 19 ianuarie 2023, în jurul orei 16:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila au fost sesizaţi despre faptul că o femeie se află pe un pod peste râul Jiul de Est şi intenţionează a se sinucide.

 

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică format din doi agenţi de poliţie, care au stabilit că pe podul care traversează râul Jiul de Est, în  zona străzii 1 Decembrie 1918, din Petrila, se afla o femeie care îşi manifesta intenția de a se arunca de pe pod în albia râului, pentru   a-și lua viața, pe fondul unor probleme de natură personală.

Ag. sef adj. Marian STANCU

 

Cei doi poliţişti, cu sprijinul unui alt agent de poliţie din cadrul Poliției Orașului Petrila, care se afla în aceea zonă (fiind în timpul liber) au purtat discuții cu femeia şi au reuşit, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală.

 

Femeia, în vârstă de 47 de ani, a fost astfel salvată de poliţişti și transportată de un echipaj medical la Spitalul de Urgență din Petroșani, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate.

 

 

 

IPJ Hunedoara 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *