Ziua cu cele mai multe căsătorii la Deva – sâmbătă, 20 iulie

Sâmbătă, 20 iulie, a fost ziua cu cele mai multe căsătorii oficiate la Deva, de la începutul anului. Potrivit datelor Compartimentului de Stare Civilă, 12 cupluri și-au unit destinele în această zi.

Șapte dintre cununiile programate sâmbătă au fost oficiate la Casa Căsătoriilor din centrul orașului, iar alte cinci s-au desfășurat în Parcul ”Cetate” și la Conacul Archia, acestea din urmă fiind oficiate de Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Cei 24 de miri care au spus ”Da”, sâmbătă, în fața ofițerului de stare civilă au vârste cuprinse între 22 și 43 de ani și au domiciliul în localități din județele Hunedoara și Timiș.

O comparație a datelor existente în registrele de stare civilă din Deva arată că, anul trecut, recordul cununiilor civile oficiate, într-o singură zi, în reședința județului a fost înregistrat sâmbătă, 18 august, când 13 cupluri și-au unit destinele la Casa Căsătoriilor din Deva. Ca o curiozitate, în 2018, numărul perechilor care s-au căsătorit, la Deva, în a treia sâmbătă a lunii iulie (pe data de 21 iulie) este același ca și anul acesta – 12.

În anul 2017, recordul căsătoriilor oficiate, într-o singură zi, la Deva a fost înregistrat în zilele de sâmbătă, 20 mai 2017, și sâmbătă, 3 iunie 2017 – câte 10 căsătorii.

 

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.