Ziua de 13 martie i-a adus ghinion unui șofer hunedorean

Un șofer de 33 de ani a încercat, dar fără prea mult succes, să fugă de controlul polițiștilor aflați în trafic. După ce a pus echipajul pe urmele lui până la capătul uliței din satul Almașu Mic de Munte, acesta a coborât din autoturism și luat-o la goană prin grădina unei case. Iată și motivul pentru care a încercat să ocolească oamenii legii:

„În data de 13 martie 2023, în jurul ora 15:10, poliţiştii au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism care circula pe D.C. 24, pe raza comunei Balşa. Cel aflat la volan, un bărbat de 33 de ani, din comuna Turdaş, nu a oprit la solicitarea poliţiştilor, fiind nevoie ca aceștia să pornească în urmărirea autoturismului, care   şi-a continuat deplasarea, pe ulița satului Almaşu Mic de Munte, unde a oprit, iar şoferul a părăsit autoturismul şi a fugit într-o gradină, unde a fost interceptat şi încătușat de către poliţişti.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *