Ziua Eroilor și Praznicul Înălțării Domnului au fost sărbătorite azi la Deva

Ziua Eroilor și Praznicul Înălțării Domnului au fost sărbătorite astăzi la Cimitirul Eroilor din Deva, printr-un ceremonial public.

La Monumentul Eroilor au fost depuse coroane de flori din partea veteranilor de război, a instituțiilor și autorităților locale și județene precum și a partidelor politice parlamentare din județul Hunedoara.

Prefectul Călin Petru Marian, a depus o coroană de flori din partea Instituției Prefectului – Județul Hunedoara iar prin mesajul său a transmis omagiul adus eroilor României:

„ Unitatea și integritatea României de azi sunt datorate și celor care, de-a lungul vremii, au slujit neamul și patria, chiar prin sacrificiul suprem. Suntem mereu recunoscători pentru sacrificiul militarilor români, al înaintașilor noștri care și-au dat viața pe câmpul de luptă, și păstrăm viu exemplul și îndemnul lor: puterea unei națiuni constă în unitate, dedicare și curaj în împlinirea năzuințelor.  Le închinăm tuturor această zi de mare sărbătoare creștinească, după datina străbună şi orânduirea Bisericii Ortodoxe Române, cu tot respectul cuvenit pe măsura sacrificiului lor.” – a declarat Călin Petru Marian.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.