Dacă o vedeți, anunțați poliția

La data de 01.10.2019, în jurul orei 20:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila au fost sesizaţi  de către o femeie din localitate despre faptul că fiica sa, Micluț Izabela-Maria (foto), în vârstă de 13 ani, în data de 01.10.2019, în jurul orei 17:45, a plecat voluntar de la locuinţa sa din Petrila şi  nu a mai revenit acasă. Femeia a mai precizat că, în jurul orei 18:10, când tatăl vitreg a apelat-o telefonic pe minoră, aceasta  i-a comunicat că se află la o prietenă ce locuiește în Petroșani și nu doreşte să revină acasă, după care a încheiat convorbirea și și-a închis telefonul mobil.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,65-1,70 metri, greutate 39 kg., ochi căprui, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor, faţă lunguiață, bărbia ovală.

În momentul plecării voluntare de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu un tricou gri (cu mânecă scurtă), cămașă în carouri alb cu negru, legată la brâu, o pereche de blue-jeans și era încălțată cu pantofi sport de culoare neagră. Minora a mai fost plecată de la domiciliu.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a minorei, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *