Dispariție misterioasă

Update: Tânara din județul Alba care a plecat voluntar de la domiciliul mamei, din comuna hunedoreana Baru în data de 18.04. 2018, a revenit în cursul acestei zile la locuința mamei. Ea a declarat că a fost în vizită la o prietena din Alba Iulia și nu a fost victima nici unei infracțiuni.

În data de 17.04.2018, în jurul orei 17:20, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru au fost sesizaţi de către un bărbat din  comuna Baru, despre faptul că fiica concubinei sale, TULI ILEANA RALUCA (foto), în vârstă de 22 de ani, din judeţul Alba, și-a lăsat fiul (în vârstă de 8 luni) la domiciliul său și a plecat să îşi cumpere ţigări, însă nu s-a mai întors.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, la data de 08.04.2018, tânăra, împreună cu fiul ei, în vârstă de 8 luni, au venit în vizită în Comuna Baru, la domiciliul mamei sale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

La data de 14.04.2018, în jurul orei 18:00, tânăra a plecat de la domiciliul mamei sale pentru a se deplasa la magazinul sătesc din localitatea Valea Lupului, pentru a-și cumpăra țigări, însă, de la acea dată, nu s-a mai întors la domiciliul mamei sale, pentru a-şi îngriji fiul minor.

Semnalmente: înălţime 1,55 m., greutate 50-55 kg., faţă ovală, păr șaten-lung, constituție atletică (avea aplicate două piercing-uri sub formă de bobiță din metal, de culoare argintie, unul în nas, iar celălalt deasupra buzei superioare, în partea dreaptă). Tânăra  are aplicate, pe antebrațul stâng, două tatuaje cu textele „Cipriany” și „Antonia”, iar în momentul plecării  voluntare de la domiciliul mamei, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă și o vestă din material de fâș, de culoare roz deschis combinat cu roz închis, iar în picioare purta pantofi tip sport, culoare albă.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a tinerei, faţă de care a  fost solicitată urmărirea naţională.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

 

 

Biroul de Presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *