86% din hunedoreni, racordați la sistemul de canalizare

În județul Hunedoara, progrese semnificative au fost înregistrate în ceea ce privește conectarea la sistemele de canalizare și epurare a apelor uzate. Conform datelor oficiale pentru anul 2021, acest județ se situează în topul clasamentului național, cu o rată de conectare de 86%. Aceasta indică eforturile susținute ale autorităților locale și regionale în modernizarea infrastructurii de gestionare a apelor uzate.

Cu toate acestea, este important să remarcăm că există încă provocări în calea unei acoperiri complete. În special, mediul rural din Hunedoara continuă să prezinte un deficit semnificativ în ceea ce privește accesul la sistemele de canalizare. Această discrepanță subliniază necesitatea continuării eforturilor pentru a asigura că toate comunitățile din județ beneficiază de aceste servicii esențiale pentru sănătate și mediu.

Județul Hunedoara a demonstrat un progres semnificativ în domeniul gestionării apelor uzate, iar investițiile în infrastructură au adus beneficii tangibile pentru locuitori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *