Ștrandul Corvina va fi redeschis de la 1 iunie

Administrația locală din Hunedoara se pregătește de redeschiderea Complexului de agrement Corvina, devenit, de la inaugurarea sa din vara anului 2015, unul dintre punctele de atracție ale municipiului.

În Hunedoara au loc pregătiri pentru redeschiderea Complexului de agrement Corvina, programată pentru data de 1 iunie. Totodată, sunt așteptați investitori care să ocupe spațiile de servire din ștrand. Zilele trecute, Consiliul Local Hunedoara a modificat condițiile pe care societățile vor trebui să le îndeplinească pentru a-și putea oferi serviciile în incinta parcului acvatic. Astfel Consiliul Local Huendoara a adoptat o hotărâre care prevede ca durata închirierii spațiilor comerciale să fie de 4 ani, cu posibilitatea modificării perioadei contractuale prin încheierea unui act adițional. De asemenea, perioada de funcționare efectivă a imobilelor închiriate va fi de la data de 1 iunie până la 31 august a fiecărui an, cu posibilitatea modificării acesteia prin act adițional. Suma minimă de la care va porni licitația este de 15 lei/mp/lună pentru spații şi 10 lei/mp/lună pentru teren, a informat Primăria Hunedoara.

Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Baza de agrement se întinde pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi. A fost construită printr-o investiţie de aproape două milioane de euro., în incinta Stadionului Michael Klein. Ştrandul Corvina a fost construit de Acomin în imediata apropiere a Bazinului de Înot. Are o capacitate pentru circa 600 de persoane și un bazin de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin pentru de 108 metri pătraţi, la care se adaugă terenuri de agrement. Pentru a asigura fondurile necesare investiției, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului. În primii doi ani de funcționare, peste 50.000 de clienți au trecut pragul ștrandului.

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *