Premiu pentru excelență în educație

Am avut astăzi onoarea de a oferi, împreună cu consilierul local prof. Marin Florin Ilieș o diplomă de excelență și un premiu de 5.000 de lei net, elevei Ioana Iulia Popa de la Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria” Deva care a obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat.

Eleva a venit la Primărie însoțită de directorul Colegiului Național Pedagogic ,,Regina Maria” Deva, prof. Gabriel Louise Tripa și de profesoara Crenguța Avram care a pregătit-o.

 

Le-am oferit diplome de excelență și suma netă de 2.000 lei fiecăruia dintre profesorii: Crenguța Avram, Elena Mihu și Teodora Vintilă, în semn de prețuire pentru dăruirea, implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă în pregătirea Ioanei pentru performanță.

Eleva noastră și profesorii ei au tot respectul și susținerea administrației publice locale pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut.

 

Încă o dată, felicitări elevei și profesorilor care au promovat imaginea și numele municipiului Deva prin rezultatele excepționale obținute la Bacalaureat!

Astfel de oameni fac cinste Devei și comunității noastre.

Administrația publică locală susține excelența în educație!

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *