Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia încă nu a fost stins, după mai bine de nouă ore

Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins, după mai bine de nouă ore de la izbucnirea flăcărilor, pompierii acţionând pentru lichidarea ultimelor focare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pompierii nu au stins incendiul izbucnit sâmbătă dimineaţa la fabrica de condimente din Alba Iulia, intervenţia desfăşurându-se de mai bine de nouă ore. În prezent, mai sunt câteva focare la care echipele de intervenţie acţionează pentru stingerea lor.

Inspectorul şef al ISU Alba, Adrian Buia, a spus că fabrica era autorizată de ISU din punct de vedere al securităţii la incendiu, ultimul control fiind realizat în luna septembrie a anului trecut, fără a fi sesizate probleme.

Este vorba despre fabrica Supremia, aparţinând Grupului Solina, cel mai mare producător de condimente din România.

Supremia Grup a fost o companie construită de la zero de către omul de afaceri Levente Bara, din Alba Iulia. În urmă cu un an şi jumătate acesta a vândut fabrica Grupului Solina.

Supremia Grup era şi înainte de a fi cumpărat de Solina cel mai mare producător de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară din România, cu peste 2.300 de clienţi, şi cu vânzări de 52,1 milioane de euro şi peste 300 de angajaţi.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *