A dispărut de la domiciliu de câteva zile

În data de 28.04.2021, în jurul orei  10:30,  Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată de o femeie din orașul Hațeg despre faptul că fiul său în vârstă de 42 ani, BOLDAN SAMOIL, din Hațeg (foto), a plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 26.04.2021 și nu a mai revenit.

În baza sesizării, polițiștii au demarat o serie de activităţi investigative, din primele cercetări stabilind faptul că bărbatul a plecat de la domiciliu fără a informa membrii familiei cu privire la posibila sa destinaţie.  Acesta a plecat de la domiciliu în repetate rânduri fără a o informa pe mama sa, însă a revenit, de fiecare dată, la scurt timp.

Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 m, greutate aproximativ 50 kg., constituție atletică, față ovală, ochi verzi, tuns scurt, buze subțiri, iar ca semn particular, acesta prezintă o cicatrice la nivelul frunții, în parte stângă.  Nu s-au putut stabili articolele vestimentare cu care acesta a fost îmbrăcat la data plecării voluntare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *