Furt prin metoda „împrietenirii”

În data de 28.04.2021, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat un bărbat  în vârstă de 41 ani, din municipiul Deva, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea unor infracțiuni de furt (prin metoda „împrietenirii”).

Poliţiştii au stabilit că bărbatul, în data de 06.02.2021, în jurul orei 11:30, în zona Bucegi, din municipiul Hunedoara, în apropierea unui magazin, a pornit o conversație cu un bărbat, iar sub pretextul că se cunosc, s-a apropiat de acesta și i-a sustras din buzunar actul de identitate.

În data de 20.04.2021, în jurul orei 16:30, tot pe raza municipiului Hunedoara, bărbatul a tras de geaca unui bărbat, cu pretextul că îl atenționează cu privire la trafic, moment în care i-a sustras acestuia din buzunar portofelul în care avea actul de identitate, cardul de sănătate, legitimația de serviciu și 65 de lei.

Cel în cauză  a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive prevăzute de lege.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.