A dispărut o minoră de 15 ani

Aţi văzut-o?

În data de 05.05.2020, în jurul orei 22:40, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată de o femeie din Orăștie cu privire la faptul că fiica sa, MUNTEAN ROXANA-ANDREEA (foto), în vârstă 15 ani, din Orăştie, în data de 05.05.2020, în jurul orei 16:00, a plecat voluntar de la o stână situată în localitatea Mermezău-Văleni (orașul Geoagiu, unde familia minorei ajuta la activităţile zootehnice) și nu a mai ajuns (nici nu cunoaște locul unde s-ar putea afla aceasta).

Semnalmente: minora are circa 1,55 metri înălțime, 65 kg., păr lung castaniu, ten alb, ochi albaștri şi era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni lungi de culoare alb (tip egări), o bluză cu mânecă lungă de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de cizme din cauciuc, de culoare galben-verzui.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că minora, în momentul plecării, a luat 80 de lei din portmoneul mamei sale și i-a spus surorii sale că pleacă spre locul de domiciliu (Orăştie).

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *