A părăsit locul accidentului

La data de 30.09.2020, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că, la intersecția străzilor Mureșului cu strada Eroilor, din Hunedoara, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un biciclist.

Poliţiştii rutieri, în urma cercetărilor în teren, au stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Hunedoara, se deplasa pe o bicicletă pe strada Mureșului, iar la intersecția cu strada Eroilor, a intenţionat să vireze la stânga, lovind cu roata din față a bicicletei aripa dreapta-spate a unui autoturism ce circula pe strada Eroilor. Biciclistul, în urma impactului, a căzut pe carosabil, fiind rănit uşor.

Poliţiştii au demarat verificări pentru identificarea autoturismului și șoferului care a fost implicat în accidentul rutier (întrucât acesta a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor).

La scurt timp, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara au identificat un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Hunedoara, conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

  În ambele cauze, poliţiştii au  întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *