A pus în pericol circulația pe drumurile publice hunedorene

În data 14.09.2020, ora 02:36 Poliția  Municipiului Orăștie a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în zona autogării, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, un tânăr în vârstă de de 23 de ani, din localitatea Orăştioara de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grădiștei din municipiul Orăştie, la intersecția cu strada Gheorghe Lazăr, a pierdut controlul asupra autoturismului, proiectându-l în bordura de pe partea stângă a părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta  indicând o valoare de 1.27 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe  biologice de sânge, în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că  tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar cartea de identitate a autoturismului este suspendată, având inspecția tehnică periodică expirată din data de 02.06.2018.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conform art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *