Două accidente rutiere, în care au fost implicate două persoane în vârstă

Două accidente rutiere soldate cu două victime au avut loc luni, în Valea Jiului, în localitatea Petrila și Petroșani. Două persoane în vârstă au fost accidentate ușor, datorită neatenției și nerespectări regulilor de circulație pe drumurile publice.

”În data de 21.10.2019, în jurul orei 14:50, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din oraşul Petrila, care circula cu bicicleta pe strada Aușelului, din Petrila, la intersecţia cu strada Republicii, nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei conduse pe drumul prioritar de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Sibiu. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului.

În data de 21.10.2019, în jurul orei 10:05,  un tânăr în vârstă de 27 de ani, din oraşul Petrila, în timp ce manevra cu spatele un autoturism pentru a ieși dintr-o parcare amenajată în strada Nicolae Bălcescu, din municipiul  Petroșani, nu s-a asigurat corespunzător și a lovit cu partea din spate a autoturismului o femeie în vârstă de 87 de ani, din Petroșani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. În urma impactului, pietonul a fost rănit uşor.”

 

Oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *