A venit din Hunedoara ca să fure două motoferăstraie din Deva

La data de 28.11.2021, în jurul orei  03:20, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție (respectiv prin tăierea lacătelor de la ușa de acces) în incinta unui magazin din municipiul  Deva, iar din interiorul acestuia au sustras două motoferăstraie.

În cauză, a fost a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma activităților desfășurate, poliţiştii  Biroului Investigații Criminale Deva au identificat prezumtivul autor la faptei.  Acesta este un bărbat în vârstă de 35 ani, din municipiul Hunedoara, iar în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi nopți, cel în cauză a mai încercat să sustragă prin efracție mai multe bunuri din incinta altei societăţi comerciale din municipiul Deva (fără a reuși acest lucru).

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 29.11.2021 acesta a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, care au dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

 

 

IPH Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *