Termen de 48 de ore pentru curățarea tuturor drumurilor din Petroșani

Utilajele de iarnă sunt pregătite să intervină la Petroșani. Patru utilaje cu lamă, două utilaje pentru trotuare și un încărcător pentru materialul antiderapant vor acționa pe străzile din municipiul Petroșani în această iarnă. În baza programului stabilit, toate străzile trebuie curățate de zăpadă într-un termen de 48 de ore.

„Suntem la stația de transfer din Colonie. Avem o prezentare a utilajelor cu care vom face deszăpezirea în municipiul Petroșani. Este vorba de 4 mașini cu lamă, avem două utilaje pentru trotuare și un încărcător pentru materialul antiderapant pe care îl vom folosi. Pe Centrul Civic vom folosi clorura de calciu. Deszăpezirea se va face în funcție de vreme, la comandă, firma care are această activitate concesionată, va scoate utilajele în funcție de cantități de zăpadă, dar și atunci când va fi polei. Există un program de intervenție, sunt câteva priorități. sunt străzile spre spital, școli, Poliție, spre instituții. Apoi intrăm pe străzile secundare. În 48 de ore trebuie să fie deblocat orice drum. Sunt suficiente materiale antiderapante, se poate suplimenta cantitatea”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Deja au avut loc intervenții pe drumuri. Zilele trecute a fulguit astfel că au fost scoase utilajele. În plus, acestea vor acționa și pentru a înlătura poleiul.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *