ABA Jiu angajează inginer și agent hidrotehnic la SHI Petroșani

Administraţia Bazinală de Apă Jiu din Craiova, Judeţul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții de execuție contractuale, vacante. Astfel, la Sistemul Hidrotehnic Independent Petroșani se fac angajări pentru postul de inginer – Compartimentul dispecerat, apărare împotriva inundațiilor și gestionarea situațiilor de urgență și agent hidrotehnic – Formația Diguri Regularizări Livezeni.

Pentru postul de inginer – Compartimentul dispecerat, apărare împotriva inundațiilor și gestionarea situațiilor de urgență – Sistemul Hidrotehnic Independent Petroșani sunt necesare studii superioare de lungă durată în domeniile: hidrotehnică, construcții civile și industriale, ingineria mediului, îmbunătățiri funciare, știința mediului. Nu se solicită vechime.

Pentru postul de agent hidrotehnic – Formația Diguri Regularizări Livezeni – Sistemul Hidrotehnic Independent Petroșani sunt necesare studii generale/medii și domiciliul în Valea Jiului.

În data de 10 septembrie 2021 este programată a avea loc proba scrisă, iar în data de 16 septembrie va avea loc interviul.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *