E scris în stele – luni, 23 august 2021

Marcajul astrologic central al zilei este oferit de trecerea Soarelui pe semnul zodiacal al Fecioarei. Astfel, acest moment astral marchează, din punct de vedere astronomic, debutul etapei finale a verii, dar totodată, din prisma simbolică a astrologiei, indică şi o trecere spirituală însemnată de la sensul ludic şi nobil al Leului, pe care l-am resimţit până de curând, la acela selectiv şi cerebral al Fecioarei. Această poziţionare celestă majoră ne va amplifica toate trăsăturile ce ţin de: comunicare, analiză, raţiune şi diligenţă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte: 

 

BERBEC: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai angajaţi asupra sarcinilor repartizate şi veţi fi, ca şi rezultat, foarte productivi și eficienți. Se mai relevă și o îmbunătățire generală a stării de sănătate.

 

TAUR: Veţi fi ceva mai populari şi veţi avea parte de o zi cu evenimente frumoase, distractive. Este un moment favorabil pentru a vă dedica planurilor şi chestiunilor ce ţin de dragoste şi de alte sentimente pozitive.

 

GEMENI: Viaţa familială vă va oferi o doză mai înaltă de linişte, relaxare şi mulţumire sufletească. Vă veţi înţelege mult mai bine cu părinţii şi veţi beneficia şi de un spor energic în toate activităţile casnice.

 

RAC: Veţi fi mult mai comunicativi şi mai alerţi din punct de vedere mental, dispunând și de o judecată foarte sănătoasă. Este o zi potrivită pentru chestiuni ce ţin de învăţare şi examinare, dar şi pentru călătorii.

 

LEU: Puteţi avea parte de un noroc de zile mari la bani. În general, mai toate proiectele voastre financiare vă vor fi de succes! Puteţi achiziţiona un produs, un obiect special, dorit de mai multă vreme.

 

FECIOARA: Veţi fi mai energici, încrezători şi plini de voie bună. Veţi atrage privirile celor din jur şi veţi avea succes pe mai toate planurile. Este o zi favorabilă expresiei de sine, precum şi tuturor acțiunilor și activităților ce aduc o doză de competiţie.

 

BALANŢA: Este o perioadă foarte potrivită analizei şi reflexiei de sine. Cel mai indicat ar fi să încercaţi să vă odihniţi ceva mai mult spre a vă reîncărca bateriile pentru zilele următoare. Încercaţi să adoptaţi o atitudine generală mai receptivă.

 

SCORPION: Prietenii şi activităţile de grup vă vor dărui o doză înaltă de energie pozitivă, veselie și vivacitate. Aşadar, este o zi foarte bună pentru întâlniri şi ieşiri în oraş! Veţi fi şi cumva mai umanitari şi altruişti.

 

SĂGETĂTOR: Aștrii zilei vă arată un succes profesional răsunător! Astfel, este o zi foarte potrivită tuturor activităţilor ce conduc spre o stabilizare sau o consolidare în carieră. Energia zilei vă va ajuta să câştigaţi, cu uşurinţă, respectul celor din jur.

 

CAPRICORN: Expresia acestui aspect astrologic îi va favoriza ferm îndeosebi pe cei ce vor fi testaţi sau evaluaţi astăzi. Este şi o zi fabuloasă pentru evoluţie spirituală, însă şi pentru călătorii, din obligaţie sau din plăcere.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică o întărire, precum şi o direcţionare mai clară a energiilor lucrative, în vederea îndeplinirii unui deziderat sau a unei ambiţii personale. Veţi avea parte şi de mai mult succes la bani şi la alte beneficii materiale.

 

PEŞTI: Se arată o zi perfectă pentru ipostaza de cuplu! Înţelegerea, tandreţea şi gingășia persoanei iubite vă vor conferi un sentiment profund şi înălţător. Sunt predispoziţii faste şi pentru afaceri şi alte înţelegeri cu tentă oficială.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *