Absolvenții care vor să devină dascăli trebuie să își valideze înscrierile la titularizare

Persoanele care doresc să ocupe un post în sistemul de învățământ se pregătesc pentru examen. În data de 21 iulie va avea loc examenul de titularizare pentru dascăli. La nivelul județului, mii de concurenți s-au înscris în vederea susținerii examenului prin care pot ocupa un post în sistemul de învățământ preuniversitar. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara vine cu precizări pentru candidații care sunt absolvenți ai promoției 2021.

„Vă reamintim că în perioada 13-16 iulie 2021 se face validarea înscrierii la concurs pentru absolvenții promoției 2021 precum şi pentru absolvenţii 2021 ai programelor de pregătire psihopedagogică oferite de departamentele pentru pregătirea personalului didactic/ departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara”, arată ISJ Hunedoara.

Titularizarea este un concurs de angajare în învățământ. Candidații care vor obține o medie peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată, iar cei care iau media peste 5, se pot angaja pe perioadă determinată, doar dacă există posturi disponibile scoase la concurs.

Proba scrisă va avea loc în data de 21 iulie, urmând ca în data de 27 iulie să fie afișate rezultatele inițiale. Contestațiile se vor putea depune în perioada 27-28 iulie, iar rezultatele finale vor fi comunicate în data de 3 august.

 

 

Monika BACIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *