Cîţu, la întâlnirea cu primarii de municipii: Am nevoie de toţi primarii şi toţi preşedinţii de consilii judeţene pentru a dezvolta România

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la întâlnirea cu primarii de municipii, că are nevoie e implicarea tuturor primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene pentru atragerea banilor din PNRR şi a celorlalte fonduri europene. Totodată, premierul a transmis că rectificarea bugetară nu se va face la partid, pe criterii politice.

„Aş vrea să asigur pe toată lumea că această  guvernare este diferită, de aceea sunt astăzi aici să vă asigur că eu am nevoie de toţi primarii şi toţi preşedinţii de consilii judeţene pentru a dezvolta România”, a declarat Florin Cîţu, la întâlnirea cu Asociaţia Municipiilor din România.

Premierul a apreciat că banii din PNRR şi restul fondurilor europene trebuie atraşi de toată lumea.

„Avem nevoie de toate resursele pentru a atrage aceşti bani, vreau să fie foarte clar mesajul acesta din partea mea. Încă un mesaj foarte clar: nicio rectificare bugetară nu se va face la partid, cât voi fi prim-ministrul-României. Aceste lucruri să vor face fără niciun fel de criterii politice”, a mai afirmat premierul.

 

news.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *