Accident rutier cu victime. Ambele șoferițe și un pasager au suferit leziuni

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, în localitatea Brad. O șoferiță de 48 de ani a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu o altă conducătoare auto, de 58 de ani. În urma impactului, atât cele două șoferițe, cât și pasagerul aflat în mașina condusă regulamentar, au fost rănite.

„La data de 02 martie 2023, în jurul orei 08:00, poliţiştii au fost sesizați despre faptul că la intrarea în municipiul Brad (dinspre Crişcior) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Brad,  în timp ce conducea un autoturism pe strada Moților,  din direcția Brad spre Crișcior, într-o curbă ușoară spre stânga,  a pătruns pe contrasens și a acroșat autoturismul condus de o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Crişcior.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor două conducătoare auto şi a unui pasager în vârstă de 58 de ani, din Crişcior, aflat în autoturismul condus de femeia în vârstă de 58 de ani”, informează IPJ Hunedoara.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *